April Coaching hanteert voor particuliere klanten een uurtarief van 90 euro per uur, exclusief BTW. Indien de kosten voor coaching door de werkgever betaald worden, is het uurtarief 120 euro per uur, exclusief BTW. De werkgever heeft immers ook baat bij het aangaan van een coachtraject door de medewerker. Afhankelijk van reistijd/ afstand worden er kosten voor de eventueel te maken kilometers in rekening gebracht. Een coachtraject behelst doorgaans 6-8 sessies. Het kennismakingsgesprek is kosteloos.

De tarieven van April Coaching zijn gebaseerd op de tijd, investeringen, voorbereidingen en verslaglegging ten behoeve van de gesprekken en trajecten.

Steeds meer werkgevers hebben een budget voor kosten van begeleiding door een coach. Door een goede begeleiding kan (langdurig) ziekteverzuim of verminderde inzet/ prestaties voorkomen worden.
Als je niet meer volledig inzetbaar bent op je werk, door gebrek aan energie of motivatie, is het zinvol om begeleiding te zoeken. Vaak wordt al met een paar sessies duidelijk wat de oorzaak van de problemen is, deze te verminderen of op te lossen. Specifiek inspelen op thema’s als verlies-en rouw, ter voorkoming van Burn-Out, of op persoonlijke thema’s, maakt een aanpak efficiënt en doelgericht. Bespreek gerust met je werkgever over je behoefte aan coaching, en informeer naar de mogelijkheden voor jou als medewerker.