Wat doe jij als je op zoek gaat naar een nieuwe baan? Vacatures zoeken? Je inschrijven bij een bureau? Aanmelden bij vacaturesites? Rondvragen in je netwerk? De meeste mensen gaan op zoek naar wat de wereld hen te bieden heeft en hoe goed ze passen bij de gestelde functie-eisen.  Waarom zou je het niet omdraaien en eerst gaan kijken naar wat jij de wereld te bieden hebt?

Door te redeneren vanuit jezelf, door in je kracht te gaan staan en overtuigd te zijn van waar jij goed in bent, energie van krijgt en waarin jij kunt uitblinken ga jij jezelf heel anders voelen en presenteren in je sollicitatiegesprek. Want je gaat zeker uitgenodigd worden als je met zoveel overtuiging je motivatie stuurt.

APRIL doet wat ie wil! Waarom zou jij dat niet doen?

The Happy at Work agency

Als Certified Happy at Work Coach werk ik met de methodiek ‘In negen stappen naar werk dat bij je past’.

In je eigen online leeromgeving doorloop je in negen stappen jouw route naar je nieuwe perspectief! Als coach begeleid ik je om met hulp van dit programma het beste uit jezelf te halen. Je gaat hier de rest van je werkzame leven voordeel uit halen! Een mooie investering in jezelf, door je allereerst goed te verdiepen in wat nou echt bij je past en wat je echt heel graag zou willen doen. Waar liggen je talenten? Welke mogelijkheden bieden deze jou in relatie tot de arbeidsmarkt? Welke baan past nu echt bij jou en wat heb jij te bieden? We maken in dit traject jouw unieke persoonsprofiel, een helder zoekprofiel en gaan actief aan de slag met jouw personal brand. Ervaar het zelfvertrouwen door dicht bij jezelf te blijven, door in je kracht te staan!

Naast de persoonlijke coachgesprekken krijg je toegang tot de online academy van The Happy at Work agency, met de beste theorieën, waardevolle tools en zinvolle opdrachten voor die belangrijke volgende stap in jouw loopbaan.

Met dit traject wordt ‘werken aan werk vinden’ een leuke klus, een cadeau aan jezelf! Graag wil ik je begeleiden om dit proces tot een succes te brengen! Maak gerust een afspraak zodat ik je meer kan vertellen over dit coachtraject en het effectieve stappenplan.

Investering Loopbaancoaching

De bedragen zijn inclusief toegang tot de online leeromgeving van The Happy at Work Agency met video’s, tools en een werkboek, toegang tot de talententest inclusief analyse, 6 coachgesprekken van elk 2 uur en support per e-mail en telefoon.

Particulier traject            € 2.195,- inclusief btw

Zakelijk traject                 € 2.795,- exclusief btw

Dreig jij boventallig te raken, komt er een reorganisatie bij jouw bedrijf, kun je met je werkgever bespreekbaar maken dat je weer Happy at Work wil zijn? Vraag dan aan je werkgever of je dit traject mag declareren. Steeds meer werkgevers hebben een budget voor coaching van hun medewerkers.


April coaching biedt ook coaching bij verlies en rouw en burn-out preventie.