Handvatten om verlies te doorleven, betekenis te geven en het leven weer te omarmen.

Wil je meedoen? Klik hier!

Verwerken van verlies is een grote uitdaging. Misschien denk je dat je geen keuze hebt, en dat het een kwestie is van ondergaan. ‘ik ga maar door, het is nu eenmaal zo’ is een vaak gehoorde reactie. Toch is het verwerken van verlies hard werken geblazen. Verlies heeft een grote impact op vrijwel alles waar je in je dagelijks leven mee te maken krijgt: eten, slapen, werken, de relatie met kinderen, partner, familie, vrienden. Vermoeidheid, een gevoel van leegte en verlangen, paniek, boosheid, eenzaamheid, alles zal voorbij komen. Toch heb je een keuze in hoe jij omgaat met jouw grote verlies.

Sterker, krachtiger uit de rouw komen, door betekenis te kunnen geven aan het verlies. De pijn van het verdriet ervaren als iets dat bij het leven hoort. Niet afgeschrikt worden van plotselinge emoties die je zo kunnen overvallen. Van verlies winst maken… het klinkt wellicht te mooi om waar te zijn. Maar het is haalbaar en mogelijk, ook voor jou. Mijn programma WIL JE MET ME ROUWEN? biedt persoonlijke coaching op basis van jouw behoeften, helpend in jouw rouwproces; met respect voor je verlies, met begrip voor jouw verdriet.

Wil je weten of jij jouw verlies goed (hebt) doorleeft? Waar je nu staat in relatie tot je verlies en hoe je, zonder dat je je verlies vergeet, weer van het leven kunt genieten? Meld je dan aan voor mijn gratis workshops ‘Wil je met me rouwen? drieluik’, waarin ik je laat kennis maken met mijn werkwijze en laat zien wat de toegevoegde waarde is van begeleiding bij verlies.

Ja, ik meld me aan voor het gratis online ‘Wil je met me rouwen?'-drieluik op 27, 28 en 29 januari.

Zelf de regie nemen over leven met je verlies.

Wil jij het leven weer omarmen?

Onverwerkt verlies leidt vrijwel altijd tot burn-out gerelateerde klachten, evenals het wegstoppen van emoties. Echter, alleen maar focussen op je verlies brengt angsten en depressieve gevoelens met zich mee. Waar doe je goed aan; je richten op je verlies, of juist bezig zijn met je herstel? Uit eigen ervaring weet ik hoe eenzaam, radeloos en wanhopig je kunt zijn in je zoektocht naar je beter voelen. Met een goede balans, en door te laveren tussen hoe het was en wat er komen gaat, zal je merken dat je wel degelijk stappen kunt zetten. Het gaat je steeds beter lukken om bij je gevoel te blijven, aan je omgeving duidelijk te maken waar je behoefte aan hebt, je grenzen af te bakenen, betekenis te geven aan je verlies, je gaat meer energie en zin in het leven ervaren.

In dit drieluik ga je:

  • Ontdekken waar jij staat tussen jouw verlies en verlangens en hoe je hier zelf een keuze in hebt
  • Inzicht verkrijgen over hoe je zelf verandering kunt aanbrengen in situaties waarin je je begeeft
  • De krachtige werking van authenticiteit ervaren 
  • Leren hoe je zelf de regie kunt nemen over je leven

Wanneer? 27, 28, 29 januari
Waar? Online
Prijs? Kosteloos

De workshops zijn live, in kleine setting, via Zoom. De Zoomsessies zijn op woensdag en donderdagavond van 19.30 tot uiterlijk 21.00 uur en op vrijdagochtend van 11.00 tot 12.30 uur.

Deze reacties kreeg ik van deelnemers aan mijn pilotsessies:

“Ik vond jouw energie heel fijn, voelde me veilig. Ook was ik helemaal in mijn element met de opdracht; van hoofd naar hart, dat werkt voor mij!”

“Het inzicht dat ik door deze sessie heb gekregen, is dat het belangrijk is om het verlies te accepteren en een plek te geven in plaats van door te racen naar het volgende. Ik zou anderen die worstelen zeker aanraden deel te nemen, omdat je op deze manier goed je verhaal kwijt kunt. Jij brengt hier met tools structuur in aan en dat geeft inzicht.”

“Best emotioneel, maar ook fijn, om het verdriet met elkaar, onder ‘leiding’ van jou te kunnen delen.”

“Het beeld van verlies georiënteerd versus herstel georiënteerd vond ik heel sterk, het inzicht hoe je hiertussen kunt laveren was erg treffend. Het was leerzaam te weten welke risico’s je loopt als je te eenzijdig gericht bent op of verlies of herstel.”

Gun jij jezelf een moment van bezinning over jouw rouwproces(sen) en een kans op nieuwe inzichten over leven met verlies? Doe dan zeker mee met dit drieluik! Drie waardevolle sessies, met gegarandeerd mooie nieuwe inzichten!

Ja, ik meld me aan voor het gratis online ‘Wil je met me rouwen?'-drieluik’ op 27, 28 en 29 januari.