Zelf de regie nemen over je loopbaan!

Ben je onzeker over het voortbestaan van je baan? Vrees je voor ontslag? Als jouw toekomst bij je huidige werkgever niet meer zeker is, kan dat enorm gaan knagen. Je ontwikkelt stressklachten en wordt minder productief, voor je het weet loop je vast.

Hoe fijn zou het zijn als je al je onzekerheid zou kunnen ombuigen naar een positief nieuw proces, waarbij je zelf weer de regie kunt hebben over je loopbaan? Dat je zelf kunt kiezen hoe jouw toekomst als werknemer er uit gaat zien? Door te denken in kansen en mogelijkheden, waarbij je zelf op zoek gaat naar waar je hart sneller van gaat stromen. Werk doen waar je passie ligt, waar je blij van wordt. Dat jij degene bent die besluit welke stappen je wil zetten, in plaats van dat iemand anders dat voor je doet.

Gedurende mijn loopbaan heb ik vanuit diverse rollen veel mensen mogen begeleiden in dit proces; van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, tot leidinggevenden en managers in dynamische organisaties. Vanuit langdurige werkloosheid, vanuit een reorganisatie, of omdat iemand zich niet meer senang voelde bij het werk wat hij deed. Door samen op zoek te gaan naar talenten en mogelijkheden, door te durven dromen als een kind, te onderzoeken en te verkennen als een schoolverlater, en door overtuigd te zijn van eigen meerwaarde en betekenis als een ervaren kracht. Met de juiste begeleiding wordt ‘zelf de regie over je loopbaan nemen’ een leuke uitdaging vol energie, passie en een prachtig proces van autonomie en zelfvertrouwen!

Ik gun je een mooi proces, en denk, kijk en voel graag met je mee. Ben jij bereid om in jezelf te investeren? Bel me gerust op 06-37168085.

Daniella